Lav din egen belægning! Del 2

Lav din egen belægning! Del 2

Her viser jeg dig i korte træk hvordan du syr en belægning til en firkantet halsudskæring. Mangler du ekstra informationer, så se indlægget Lav din egen belægning del 1 Her

God fornøjelse

image

1. Mønsterdel og belægningsdel 2. Hæft belægningen på mønsterdelen, marker dit sømrum, hver særlig opmærksom på hjørnet, så du rammer nøjagtig. 3. Når du syr belægningen på, så sørg for i dit hjørne, at sy 3-4 sting frem og tilbage, så du har sikret hjørnet . 4. Der efter klipper du dit sømrum halv ned, kun på belægningsdelen. Dette kaldes at graduere sit sømrum, det vil jeg lave et indlæg om på et senere tidspunkt. Men det er smart at gøre, da man på denne måde kan få en fin og glat overgang på siden sømrum.

image

5. Derefter klipper du skråt ind i hjørnet igennem belægning og yderstof, helt tæt ind til din stikning. 6. Her kan du se hvor tæt, og hvorfor det er vigtigt at sikre hjørnet, med nogle ekstra sting. 7. Så presser du dit sømrum til hver sin side. 8. Det ser sådan ud, når den er færdig presset.

Belægning på firkantet halsudskæring

9. Så vender du belægningen om på vrangsiden og presser sømmen, så du lige kan ane 1-2 mm af yderstoffet. Her ville det også være smart at lave en stikning på sømrummet, på belægningsdelen, som beskrevet i del 1, som du kan se HER . 10. Færdig firkantet halsudskæring. Her kan du vælge at lave en stikning på retsiden, for at holde belægningen på plads, eller for at have den som pynt.

2 thoughts on “Lav din egen belægning! Del 2

 1. Pia Nielsen

  Lige det, jeg skulle bruge for at komme videre med mit projekt, en til top med firkantet hals. Tak for det. 🙂

  Reply
  1. Ann Simonsen Post author

   Hej Pia

   Velbekommen, dejligt at indlægget kan bruges ☺️ God sylyst

   Kreativ hilsen
   Ann

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.