Room boks

Hvor blev jeg af ?

Bare rolig, jeg er her endnu 😉

Siden jul, hvor jeg havde en skøn julekalender kørende på bloggen, som jeg i øvrigt syntes var fantastisk at lave til jer, har i ikke hørt fra mig…. og hvorfor nu det ?

I bliver aldrig glemt

Det er ikke fordi jeg har glemt jer og det er heller ikke fordi jeg ikke har ideer til bloggen, for dem har jeg tonsvis af, men…

Men

Som i ved kæmper jeg med at få min krop til at fungere, og til tider er jeg bare mere på langs end opretstående. Når hverdagen kører, så kæmper jeg med at have overskud til andet en arbejdet, trods det “kun” er 10 timer om ugen, så tager det alt energien og koncentrationen ryger på ingen tid.

Kreativ tosse, det er mig 😉

Mange af jer har sikkert fanget at jeg ikke kan leve uden at lave noget kreativt, det ville ganske enklt få mig til at visne, hvis ikke jeg har gang i et eller andet, og sådan er det stadig, grunden til det ikke har kommet jer til gode endnu, er fordi når koncentrationen ryger, så går det enten vildt langsomt, eller jeg går helt i stå, og det er ret frustrende når man gerne vil det hele og alt 😀

Åhhh Så irreterende

Har flere gange gået igang med at lave videoer til jer, men det bliver ikke som jeg gerne vil have, og så går jeg i sort og det bliver kasseret.

Alting tar længere tid for mig at lave, og hjernen kortslutter, jeg glemmer ting som jeg altid har kunnet, jeg laver dumme fejl, som kommer af at jeg bliver ukoncentret, dog er det sådan, at jeg indimellem faktisk kan glemme smerterne imens jeg er igang, og så betaler jeg også prisen bagefter, så det er lidt pest eller kolera.

Men det slår mig ikke helt ud 🙂

Men men men, jeg holder aldrig op med at være kreativ og jeg holder heller ikke op med at dele det med jer 🙂

Jeg skulle have været indlagt på Sano her i Marts, men på grund af den nuværende siituation med coronavirussen i Danmark, blev det lige som så meget andet aflyst desværre, ikke at jeg ikke forstår hvorfor, jeg havde bare glædet mig vildt til at se om det ophold kunne hjælpe mig til at få et langt bedre liv. men heldigvis, så bliver jeg kaldt ind igen, når der igen er styr på det hele i landet igen.

Mine forberedelser op til det ophold, var selvfølgelig også at få pakket en ordentlig taske med ….. ja du gættede rigtigt, noget kreativt, jeg skulle være indlagt i 4 uger, så der ville være aftener og weekender, hvor jeg ville have noget tid til at være mig selv og være kreativ.

Ny hobby 🙂

Det er sådan at jeg har kastet mig over en ny hobby, nemlig miniature, det projekt jeg startede ud med, er at istandsætte et gammelt Lundby dukkehus, og jeg laver møbler og alt tilbehøret selv, helt vildt hyggeligt og interesant arbejde at kaste sig over.

Men jeg kunne jo ikke få et helt dukkehus til at passe ned i en taske, så jeg måtte finde på et andet projekt, og det blev til en room boks, en lille lejlihed med inspiration fra New York….. så da jeg ikke kom afsted, kunne jeg ikke lade være med at lave roomm boksen, så nu må jeg finde på noget nyt, når jeg bliver indkaldt igen 😀

New York mini lejlighed

Den her roomboks måler 32x20x7 og indholdet har jeg ikke lavet i et bestemt størrelsesforhold, men har tilpasset det til boksen. Men det er tættere på 1:16 end 1:12

Dukkehuset 1:16

Jeg har ikke rigtig fået taget nogle billeder af dukkehuset endnu, men det skal nok komme. Lige nu er jeg gået lidt i stå med huset, men det skal nok blive færdigt.

Det er et gammelt Lundby dukkehus i 2 etager, det er indrettet med forskellige værksteder, en lille butik og en cafe.

Der er selvfølgelig et skrædderi 😉 der er et maler atelier, et snedker værksted, kombineret med et potte værksted, en butik der selvfølgelig sælger hvad der bliver produkseret på værkstederne, og så den lille cafe hvor man kan få en tår kaffe og et stykke kage 😉

Mangler ikke så meget til indretningen, men jeg har strippet huset for alt plastik, så der skal laves nye døre og vinduer i træ, samt en ny trappe.

Derudover mangler alt det yderste på huset, mursten, tag og forkanter. og så har jeg fået den tossede ide, at jeg gerne vil have plexiglas foran, så det ikke står og bliver vanvittigt støvet, det kræver at jeg finder en eller anden smart løsning til det.

Campingvogn 1:12

Lige nu arbejder jeg på en campingvorgn i 1:12, den bliver lavet lidt i stil fra 1950, jeg kan dog ikke love at det bliver helt i den tidsalder, da jeg arbejder lidt hen af vejen, så hvis jeg pludselig får en ide, så kan det sagtens være at jeg tilføjer det, selv om det ikke er helt rigtigt i stilen, men det skal nok komme til at hænge fint sammen.

Sneakpeak til campingvognen
You Tube

Jeg arbejder på at lave nogle videoer inden for miniature, men jeg har så mange ideer, at jeg ikke helt har besluttet mig endnu, og jeg har som tidligere skrevet, haft optaget noget, som jeg så bare ikke syntes kunne bruges.

Campingvognen skulle have været en serie af videoer, fra at bygge vognen op til at lave alt interør. Sådan skulle det ikke være denne gang, så tænker at jeg starter ud med mindre projekter, måske hvordan man laver blomter og planter og selvfølgelig potterne til planterne.

Sidder du derude og tænker det kunne være spændende at kaste dig ud i miniature, og har du en ide til noget du godt kunne tænke dig jeg laver en video/DIY om, så er du mere en velkommen til at komme med foreslag.

Nogen af de ideer jeg har til DIY videoer
  • Hvordan laver man planter og potter
  • Diverse former for møbler
  • Hvilket værktøj er godt og have
  • Hvilke materialer skal jeg have til rådighed for at kunne springe ud i miniature som hobby
  • Guide til elværktøj som er gode og have, men ikke bidende nødvendige
  • Hvordan fungere det forskellige værktøj (Elektrisk)
  • Fimo- hvad kan man lave af fimo ( Jeg er endnu ikke den store kunstner i fimo, men noget ville jeg godt kunne vise og inspirer med )

Der er vanvittigt meget man kan inden for miniature, og for mig har det været en helt fantastisk verden at bevæge mig ind på, så er du nysgerrig på det, og ikke ved hvor du skal starte, eller hvad du kan starte med, så skriv endelig hvis jeg kan hjælpe dig igang, eller hvis du har et foreslag eller ønske til en video jeg skal lave.

Alt det andet kreative, hvad med det spørger du nok

Der kommer stadig andre kreative indlæg på bloggen, så har du foreslag eller ønsker til noget, så sig endelig til.

Lige nu er jeg bare vildt med miniature, og det er noget af det der kan få mig til at slappe af og glemme hvor dum min krop er.

Stik og hækling

Pt. er strikkepinde og hæklenål lagt på hylden, da jeg har smerter i begge albuer, min venstre så meget at jeg ikke kan løfte noget der vejer mere en en tom kaffekop, så det giver faktisk lidt sig selv at de bevægelser man gør, når man strikker og hækler bare gør ondt og fyssen har lidt forbudt mig det, så må hellere høre efter 😀

Nu nu nu er det slut 😉

Nu må jeg vist hellere slutte for denne gang, det blev et lidt langt og noget mere anderledes indlæg end ellers, men jeg håber dog ikke at du kedede dig bravt og ikke nåede hertil 😉

Jeg håber i alle har det godt derude og passer på jer selv og hinanden.

Sammen er vi stærke,

også hver for sig

Tak fordi du læste med 🙂

2 thoughts on “Hvor blev jeg af ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.