Konkurrencetid

Den søde juletid 🎄

Kreativ pakke til den kreative julekalender

Jeg er kommet i julehumør, det har jeg været i flere måneder, for som i ved, så har jeg arbejdet på min kreative julekalender, det har selvfølgelig været med til at mit julehumør er blevet sat ekstra meget i gang, og det tænker jeg skal komme alle jer kære læsere til gode 🎅🏻

Den som ikke har julen i hjertet, vil aldrig finde den under et træ.
– Roy L. Smith

Den 5 November afslørede jeg min kreative julekalender, og der sagde jeg at i ikke ville høre fra mig i November, men først d. 1 December når julekalenderen gik i luften. MEN jeg har ombestemt mig, og vil gerne give 1 person chancen for at vinde en hyggelig pakke med indhold, der kan bruges til den Kreative julekalender. Hvad den indeholder vil jeg ikke afsløre, men der vil være indhold til lidt af værd, af det der bliver brugt i kalenderen 🤶🏻
Du kan se opslaget fra 5 November HER

Hvad skal du gøre for at deltage?

Det eneste du skal gøre er at hoppe ind på min side Sy Med Glæde på Facebook, det kan du gøre HER eller du kan søge på Sy Med Glæde når du er inde på din egen Facebook, og så skal du gøre som listet herunder 🕯

  • Du giver dette opslag på Facebook et like
  • Skriver i kommentarer, hvorfor julen er hyggelig for dig
  • Del gerne og/eller tag en ven eller to ( IKKE et krav )

Så er du med i konkurrencen ❄️

Jeg håber du syntes det kunne være hyggeligt at deltage, og har du lyst, vil jeg blive glad hvis du deler og/eller tagger dine venner, så de også får muligheden for at kende til min side, og får muligheden for at vinde en hyggelig gave, til kreative projekter her i den søde juletid. Det er IKKE et krav for at deltage, eneste krav er et like og en kommentar

Kreativ pakke til konkurrence, der bliver udtrukket vinder den 23 November 2019
Jeg afslører ikke hvad pakken indeholder, men jeg lover der er materialer til flere af projekterne i den kreative julekalender, så vinder du pakken, får du også et lille sneakpeak af hvad der kommer i løbet af December 🎄

Jeg vil lørdag d. 23 November trække den heldige vinder

Ønsker jer alle held og lykke i konkurrencen 🙏🏼

OBS OBS OBS OBS !
Hvis i deler opslaget, så gør opmærksom på at der skal kommenteres på det originale opslag, da kommentarer på andres opslag ikke kommer som notifikation hos SyMedGlæde, og man vil mistet sin chance, for at deltage, hvis ikke like og kommentar kommer på det rigtige opslag. DET ville jo være super ærgerligt, og gå og tro man har deltaget, og så er man slet ikke kommet med i lodtrækningen.

Hvorfor syntes jeg julen er hyggelig

Der er mange grunde til jeg syntes julen er hyggelig, så det bliver lidt af en lille historie i får fra mig ☺️

Det første jeg kommer til at tænke på, når jeg tænker på julen, det er kulde, sol, mørke og lys…. det kræver måske en forklaring, det er ganske enkelt, jeg syntes det er noget af det smukkeste, at gå en tur i frostvejr, med sne under skoene og solen på himlen, og i den anden ende af dagen, så er det helt vildt skønt at gå tur i snevejr når mørket falder på og se alle de fantastiske lys i træer og buske og levende lys i vinduerne.


”Denne konkurrence er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook”

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Sy Med Glæde

Bare rolig, jeg spammer ikke din indbakke, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet

Nyhedsbrev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.