Kreativ Julekalender 2019

Nu er det lige om lidt….

Spændt, ja det kan jeg vist roligt sige

Så er det lige om lidt, den kreative Julekalender går i luften, og jeg er spændt som et lille barn.

Er jeg så nervøs ? JA for pokker 😱 Jeg glæder mig, og jeg har ondt i maven, det er nu mere end et års arbejde kommer ud til jer, håber inderligt i tager godt imod den, håber alt bare klapper, men hver nu søde 😉 jeg er bare lille mig, og totalt amatør ud i det her med at formidle via videoer, tekst og billeder.

Julestemning

Har et lille øv, men det går alligevel

Jeg har været nød til at ændre lidt i den originale kalender, da jeg her i November kom til skade med mine knæ, og derfor ikke kunne sidde ved symaskinen, så de indlæg der ikke var filmet for lang tid siden, hvor symaskinen skulle bruges, måtte desværre tages ud, og nye måtte findes på.

MEN jeg var så heldig, at det er indlæg der godt kan bruges i løbet af året, og ikke nødvendigvis her i juletiden, så de kommer ud til jer, bare på et andet tidspunkt.

Nå, nok om det

Håber håber håber at i tager godt imod kalenderen, at der er noget for jer alle sammen som i har lyst til at gå igang med. Rigtig god fornøjelse i morgen, når første del går i luften, nemlig 1 December

Lad os inspirere hinanden

Hvis i har lyst, må i meget gerne sende mig billeder af det i får lavet, også hvis i har ændret eller selv fundet på noget andet, der er inspireret af den Kreative Julekalender ( Kan sendes som besked på SyMedGlæde på Facebook eller send en mail til eliann@hotmail.dk )

Skriv i mailen om jeg må bruge jeres billeder, om der må komme navn på og evt. hvis i har kommentarer til, så vil jeg samle alt sammen og lave et indlæg, som bliver udgivet senest i Januar, sådan at vi kan blive inspireret af hinanden, og så vi kan se alle de fine ting der bliver lavet, og hører de tanker i har gjort jer.

Jeg bruger IKKE jeres billeder Og/eller navn, hvis ikke i har givet tilladelse til det, så nyder jeg billederne selv.

NÅ, jeg slipper tasterne nu, sender en kærlig julehilsen til jer alle, nyd nu December og alt den hygge som julemåneden bringer.

Glædelig jul og god kreativ December

I december travlt vi har

alt til julen ská være klar

Der skal bages og pyntes op

inden stjernen sættes på træets top

Sende julehilsner vi også når

Glædelig jul og godt nytår.

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Sy Med Glæde

Bare rolig, jeg spammer ikke din indbakke, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet

Vælg liste(r):

Hvad du kan forvente af bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.