Hæklet tæppe

Hækle hjørnet!

Kære læser!

Sidst i hørte fra mig introducerede jeg jer for hækleskolen, den har fået en god start, og indeholder nu nogle forskellige begynder videoer, som meget gerne skulle være en hjælp til dig der gerne vil lære at hækle, eller dig der gerne vil lære mere. Du kan se videoerne HER

Nu kommer så Hækle hjørnet, som bliver en række videoer der viser hvad der sidder på min hæklenål i øjeblikket, og en introduktion af hvilke videoer der kommer fremadrettet.

Det kan være nye teknikker , opskrifter og mønstre, alt i alt inspiration og hjælp. I starten vil det være små overkommelige projekter, jeg laver nogle opskrifter og gennemgår opskriften trin for trin, og viser hvordan projektet skal hækles.

Nogen af de første opskrifter, vil i være med under processen af at testhækle opskriften, så i også kan følge med uder den proces det er at lave en opskrift, for tro mig, man tror man har gennemtestet og gennemlæst opskriften og når så man lige skal prøve og hækle den igen, så opstår der et eller andet, og så må man redigerer sin opskrift igen. Det tænker jeg at jeg også vil lade jer være med i, for en ting er helt sikkert, man lærer af sine fejl, så kom med på eventyr i mine fejl 😉

Men som skrevet i starten, så er den første video en introduktion af Hæklehjørnet og så er der sneget sig en DIY ind hvordan man hækler Daisy blomsten i en oldemorsfirkant, for det er nemlig det stører projekt jeg pt har på hæklenålen, ud over det jeg arbejder på til jer.

Vil du se introduktionsvideoen, så kan du se den lige HER

Tæppe, hæklet i vital, med fine Daisy blomster
Tæppe hæklet i Vital, en lækker superwash garn. Her hæklet af en masse garnrester, i fine Daisy blomster i midten af en firkant i grå.

Jeg har flere små hækle begynder opskrifter undervejs og indlæggene til dem er næsten skrevet, ud over det har jeg nogle indlæg som længe har ligget og ventet på at blive skrevet færdige, og de er alle under redigering, så kære læser, der kommer mere fra min hånd det næste stykke tid.

Tak fordi du læste med

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Sy Med Glæde

Bare rolig, jeg spammer ikke din indbakke, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet

Nyhedsbrev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.