Camera taske!

Udfordring til mig 😊

Min datter elsker at fotograferer, og har tit været udfordret i hvordan hun beskytter sit camera, når hun gerne vil have det med i sin håndtaske, og altså ikke have det i hendes camerataske.

Det irriterede hende at hun ikke kunne lægge det ned i tasken og ikke være sikker på at andre ting i taske ikke ridsede eller skadede cameraet på anden hvis, og at hvis hun pakkede det ind, så blev det bare besværligt at tage frem fra taske. Hun fandt løsningen på pinterest, hun fandt et billede af en taske syet i patchwork stof, hvor cameraet lige kunne skubbes ind og lukkes med velcro. Der er så udfordringen til mig 😉 Mor kan du ikke lige sy sådan en til mig, jo jo da, mor kan alt 🤔

Så igang med mig, måle cameraet efter, lave mønster, klippe stoffet og så igang. Det at lave mønster, klippe og sy, var egentlig ikke den store udfordring, men det at hun havde valgt en quiltet Jersey det skabte lidt problemer, da Jersey jo kan give sig, men da hun også gerne ville havde den lidt tykkere end 2 lag af den quiltede Jersey, så strøg jeg quiltevat på det ene lag, og det stabiliserede stoffet, så det bedre holdet formen. Samtidig havde det stadig lidt af strækevnen, som egentlig bare gjorde at linsen nemt kunne komme ind i tasken.

Herunder er det færdige resultat, det blev til lidt hurtigt, da hun skulle afsted til Finland, så der er plads til forbedringer, men det virker efter hensigten. God tur min pige, håber den har den funktion du ønskede 😊

Camera taske image image image

Det var en hyggelig udfordring at få, så har fået blod på tanden og tænker jeg vil prøve at lave en til mit eget camera, måske nogle forskellige udformninger, og så lave en DIY på fremgangsmåden, hvis andre skulle få lyst til at lave en “blød” camera taske.

Tak fordi du læste med, kommenter gerne hvis du syntes jeg skal lave en DIY, eller hvis du har andet på hjertet 😊

 

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Sy Med Glæde

Bare rolig, jeg spammer ikke din indbakke, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet

Vælg liste(r):

Hvad du kan forvente af bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.