12 December

Kreativ Julekalender

Taske af hundetæppe!

“Ved at lære andre lærer vi os selv”

Taske af hundetæppe
Taske syet af et hundetæppe

I dag skriver vi d. 12 December, og der er kun 12 dage til juleaften, men vi kan stadig nå at lave lidt ekstra, mangler du en ekstra gave, en kalendergave eller måske en værtindegave, måske har du bare lyst til at lave noget til dig selv. Lige meget hvad, så har jeg her en nem og hurtig lavet taske.

Kan du lide tanken om genbrug, eller du kender nogen der går op i det, så er denne taske lige i den ånd.

Jeg har brugt et hundetæppe, som jeg havde liggende, samt en rest af noget stof med find Holger på, samt skind som jeg har arvet for flere år siden. Havde jeg ikke haft en stofrest, så ville jeg kigge i min kasse med gamle skjorter, og få syet et stykke stof sammen til foer.

I videoen du kan se HER viser jeg hvordan du laver den, den er optaget uden at jeg har været synderligt inde og redigere i den, så det er helt råt, og jeg laver såmænd også en lille fejl, men jeg opdager den og retter op på det, så det skulle stadig være til at finde ud af, det håber jeg ihverfald, ellers er du velkommen til at kommentere her på indlægget eller på videoen, så skal jeg nok hjælpe dig videre. ( HUSK! At se videoen inden du går igang med at sy, så er du bedre forberedt )

Dette skal du bruge!

  • Et hundetæppe
  • Et stykke stof til foer
  • Små stykker skind

Forberedelse inden du ser videoen!

  • Klip 2 stk på 40×55 cm af hundetæppet ( Tasken )
  • Klip 2 stk på 40×55 cm af foret
  • Klip 1 stk på 40×25 cm af hundetæppet ( Lomme )
  • Klip 1 stk på 40×25 cm af foret
  • Klip 6 strimler på 2,5×120 cm ( Hanke )

Se videoen HER

Jeg håber at i får syet nogle tasker derude, jeg kan godt afsløre at der kommer mere om tasker fra min side, jeg syntes det er sjovt at sy, og man kan gå så meget i detaljer, og det kan jeg rigtig godt li at gøre. Denne taske har ikke de store udfordringer i syteknikker, og den er hurtig lavet, men det gør den ikke mindre sjov at lave, og så har vi både fået genbrug ind i projektet og lavet en hurtig og brugbar gave.

Tak for i dag, ses vi igen i morgen ?

Glædelig jul

Se julekalender nr 11 HER

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Sy Med Glæde

Bare rolig, jeg spammer ikke din indbakke, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet

Vælg liste(r):

Hvad du kan forvente af bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.