6 December

Kreativ Julekalender

Nissetøj til tørre

Nissetøj på snor
Nissetøj på snor

“Julen handler ikke så meget om at åbne vores gaver som at åbne vores hjerter”
– Janice MaeditereDu kender dem sikkert godt, du har sikkert også set dem i forskellige udgaver, det har jeg ihvertfald, og hver gang har jeg tænkt, sådan en må jeg også lave. Så nu skal det være, og så kommer det jer til gode, så håber i kan bruge det til inspiration til at lave jeres egen.

Jeg har set dem, med strikket tøj, hæklet tøj, syet tøj og også lavet af papir og pap, alle super fine.

Den udgave jeg har lavet, er lavet i filt og syet med broderigarn i kanterne, jeg har tegnet tøjet i frihånd, men lavet små skabeloner af papir, så jeg kunne lægge dem på et stykke mønster papir der er delt op i tern, på 2×2 cm, sådan at i ville kunne se størrelsesforholdet.

Det er ikke det største blogindlæg, ej heller særlig udførlig DIY, da det som udgangspunkt er ment som inspiration, jeg har dog lavet en lille video, som du kan se lige HER, og så håber jeg at det kan inspirer jer til at gå igang med at lave jeres helt egen udgave af nisser på tørresnor.

Måske man skulle hoppe ud i at lave nissetøj på snor i en strikket/hæklet udgave til næste jul, der ville også være mange fine muligheder i det ☺️

Glædelig jul

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Sy Med Glæde

Bare rolig, jeg spammer ikke din indbakke, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet

Vælg liste(r):

Hvad du kan forvente af bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.