Oldemortæppe!

Oldemortæppe!

Sådan et tæppe kan vi vist alle huske,  de fleste har en eller anden historie knyttet til et oldemorstæppe, enten fordi det lå i hjemmene rundt omkring i Danmark i 60`og 70`erne, eller fordi det var det vi blev sat til i håndarbejde i skolen, eller noget helt tredje og mere interesant…. De har de sidste 10-15 år fået lov til at komme tilbage i hjemmene i alle mulige afskygninger.. Prøv og søg billeder på nettet, det er helt vildt hvor mange forskellige farvestrålende tæpper der kommer frem. SE Her

Min datter bad mig for et par år siden om at hækle et til hende i klare farver, og jeg gik straks igang, men som andre strikke/hækleprojekter her i huset, så fik det lov at ligge længe… men  NU, lige nu, her til aften, hæklede jeg den sidste omgang… HURAAAAAA

Oldemortæppe

Færdigt og farverigt 🙂

Oldemortæppe

Hov…. det er vist ikke helt færdigt, der mangler jo alle enderne 🙁

Ja ja, så må jeg jo finde nålen frem, så ved jeg da hvad jeg skal lave de næste par dage, for færdigt skal det være nu, så jeg kan komme videre med næste hængeparti, som er et rompe tæppe til stuen, der vist også har ligget længe nu 🙂

Oldemortæppe

 

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Sy Med Glæde

Bare rolig, jeg spammer ikke din indbakke, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet

Vælg liste(r):

Hvad du kan forvente af bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.