Kend din stofpusher!

Kend din stofpusher!

Det er altid rart at vide hvor man kan gå på udkig efter gode metervarer og tilbehør, derfor har jeg oprettet “Kend din stofpusher” som gerne skulle give dig en lille rundvisning i verdenen af stofbutikker, både på nettet og i de fysiske but20151002_094921008_iOSikker.

 

I dette indlæg, vil jeg lave liste over butikker og netbutikker, og vil hen af vejen opdatere listen. Har du nogen du kan bidrage med, så kommenter gerne, og meget gerne med en kommentar til hvorfor netop den skal på listen. jeg vil føje den/dem til listen, så den hele tiden bliver opdateret.

På sigt vil jeg skrive mere uddybende anmeldelser.


 

 • http://www.silkehuset.dk/ Silkehuset har et meget stort udvalg af silkestof, blonder, silke
 • med print osv. de importere bla.  fra de store modehuse som Dolce&Gabbana, Armani, Versace, Valentino, Roberto Cavalli, Chanel og mange flere. Absolut et besøg værd.
 • https://www.shaukat.co.uk/ Shaukat ører de smukke Liberty stoffer, helt fantastisk smukke og lækker kvalitet.
 • http://www.stofdepotet.dk/ Stedet med godt stof til fantastiske priser, det er Stofdepotets eget slogan, og det lever de op til, samtiddig er der et godt udvalg og en fantastisk service.
 • http://stof-sycenter.dk/ Stof-sycenter har et kæmpe udvalg, er gode til at sælge rester til gode priser, god service. Ingen netbutik, men ved man hvad man går efter, sender de gerne.
 • http://www.ita-textiles.dk/ Ita Textiles en butik der bugner af lækre metervarer i alverdens kvaliteter, god service og højt kendskab til kvaliteter og brugen af disse.
 • http://www.malika-rosa.dk/shop/frontpage.html Malika & Rosa har et stort udvalg i retrostof, børnestof   bl.a.mærker som  Robert Kaufman, Michael Miller, Amy Butler, Echino og mange flere. Stort udvalg af japanske stoffer samt masser af stof til patchwork. OBS! Lukker desværre juli 2016… Så der er ophørsudsalg lige nu
 • http://www.stofogstil.dk/ Stof og stil har et stort udvalg af basis metervarer, sæsonvarer og møbel metervarer samt tilbehør til fornuftige priser.
 • http://www.eliann-shop. Min egen lille shop, som er reste/lagersalg, og  kan derfor ikke henvise til bestemte typer stof eller tilbehør, men alt er til gode priser. OBS Jeg er ved at flytte shoppen, så pt. Er den ikke åben, håber at den er klar start August 2016
 • http://www.lynlaase.dk/shop/cms-1.html Handler har et kæmpe udvalg af sytilbehør, absolut et paradis at gå på jagt i, hvis man vil finde spændende tilbehør.

Nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Sy Med Glæde

Bare rolig, jeg spammer ikke din indbakke, og du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet

Nyhedsbrev

2 thoughts on “Kend din stofpusher!

 1. Jette Larsen, Bråby

  Hej Eliann!
  Vi kører gerne fra Haslev til Jylland indimellem og fylder stofhylderne op….
  Der besøger vi Videbæk stofcente, Kølkær-Stofkarsten(både butik og nethandel) og Jysk stoflager i Ikast. De har butik og deres nethandel er Jeanettemai

  Reply
  1. moieliann Post author

   Hej Jette!
   Det er da en fantastisk måde at få opdateret stofhylderne 😊 Jeg kender butikkerne og vil få dem med på listen, næste gang jeg opdaterer. Hvis i laver begivenhed igen, vil jeg dele den på siden, så flere har muligheden 😊
   Hilsen Ann

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.